Monday, May 07, 2007

fun videos

(must see mode: ON)

for people with tons of assignments (actually the number assignments is only 4, but feels like tons, hahaha),
for people who want to laugh,
for people who want to have a short break (instead of having Kit Kat: "ada break, ada Kit Kat"),

See this video:
1. No Pork :


2. Comedy football


3. Two crazy Chinese Boys


Enjoy!
Three of them successfully made me laugh , A LOT!
the 2 Chinese Boys have many funny videos beside this one...

4 comments:

RabZ said...

gyahahaha,,,

thanx 4 the videos.. ^^

lagi dong.. butuh hiburan ni... hehe

Mika Halpin said...

wah,
gw juga turut seneng klo ada orang yang bisa ketawa juga gara2 video ini ^_^

ntar klo gw ada lagi, gw posting

Mika Halpin said...

ya, loe ngeliat video nya pake internet yang speed-nya berapa??
klo pake dial up, wah, loe nunggu loading-nya lama banget yaa....

rabindra surya said...

hmm, speed nya berapa ya?
ga pake yang dial-up kok.. jadi alhamdulillah, lumayan,., walau engga cepet2 banget.. :)