Thursday, July 13, 2006

the last day....

Mohon maaf belum cerita banyak ttg di NY soale disini komputer cuma ada 2 unit, tapi yang mau make segudang.
gw takut bikin orang ngantri, jadi ntar gw bakal cerita kalo uda di Indonesia.

just a little bit,
disini gw tinggal di asrama buat anak taun pertama-nya NYU (New York University), di jalan Washington Square West.
di depan kita, pas banget ada taman, lumayan gede.
oh ya, koneksi internet disini juga cepet banget.
gw coba buka detik.com, cepet banget!

I'll tell my story and what I've got from this conference later.
It's been an amazing week in my life.
Bisa ketemu sama anak2 amazing dari seluruh dunia...
Bener-bener encouraging....

3 comments:

RabZ said...

errr.. Miques, emangnya loe ga jadi perpanjang ya?

Mika Halpin said...

jadi kok diperpanjang. gw balik hari Minggu

Georgie said...

Hey Mika, it's Georgina from Australia! I found your blog! I can only pick up a few words here and there in English, the rest must be in Indonesian! Just wanted to say how wonderful it was to have met you in New York, and when you are in Australia, please let me know :)